Stacks Image 157WORKSHOPS


Gezellig en creatief bezig zijn met bloemen waarbij we mee gaan met de seizoenen? Het hele jaar kunt u zich aanmelden met een groep van minimaal 10 personen voor een creatieve workshop.


Geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden zoals een personeelsfeestje, samen met familieleden, een groep vriendinnen, de buurtvereniging, club of een vrijgezellenfeest. Ook voor bedrijven is het een leuk idee om een cursus bloemschikken te volgen.


Na ontvangst met koffie / thee en wat lekkers gaat u onder begeleiding aan de slag aan de hand van een voorbeeld, waarbij natuurlijk volop ruimte is om uw eigen creativiteit in te vullen. En aan het einde van de workshop gaat u uiteraard met iets moois naar huis!


Wij geven onze creatieve workshops bloemschikken behalve in Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland, Zuid-Holland) ook op locatie. Bij deelname vanaf 10 personen komen we, indien gewenst, bij u thuis, uw bedrijf of vereniging.


Het is mogelijk om een workshop zowel overdag als 's avonds te volgen. In overleg kunnen we een geschikte datum en tijd bepalen.


Stacks Image 51
Title
Stacks Image 52
Title
Stacks Image 53
Title
Stacks Image 54
Title
Stacks Image 55
Title
Stacks Image 56
Title
Stacks Image 57
TitleStacks Image 161